Mina Hundar

För närvarande har jag fyra tikar hemma – Ziri, Alva (mor och dotter), Inez och Sina som jag ställer ut, tränar och tävlar med.
Alla mina hundar arbetar som instruktörshundar på mina kurser.

Ziri

Ziri (RLD N, RLD F, RLD A, RLD M, SE RALLYCH, Klovstamons Ziri af Jöjebo)
Min stamtik i Ziridas kennel
Engelsk springer spaniel, född 2008

Mer om Ziri

Ziri är min högra hand då jag håller mina kurser och vi är som ler och långhalm och hon vet exakt vad jag tänker och hur hon ska visa för att alla ska förstå övningen på bästa sätt. Hon är den absolut klokaste hunden jag någonsin mött.

Hon är den första springern i Sverige som tog Mästartiteln i rallylydnad vilket hon gjorde på 12 raka starter! Hon är även den första springern som tog Rallylydnads-championatet, som instiftades 2017 och bland de absolut första i Sverige av alla raser. Årets rallylydnadshund 2018, Springer syd.

Alva

Alva (C.I.E, SE U(U) CH, DK CH(U), RLD N, RLD F, RLD A, RLD M, SE RALLYCH Ziridas Amazing Alva Av Jack)
Engelsk springer spaniel, född 2011

Mer om Alva

Alva är min spaniel nummer 2. Hon är instruktörshund och arbetar på samtliga av mina kurser. Hon är ofantligt snäll och hittar i princip aldrig på bus eller är störande hon kan det mesta inom det mesta och älskar att träna och visa upp sig.

Hon är den andra springern i Sverige som tog Mästartiteln i Rallylydnad! Hon är även den andra springern som tog Rallylydnadschampionatet, som instiftades 2017 och bland de första i Sverige av alla raser. 
Viltspår: Godkänt anlagsprov & 1:a öppenklass

Inez

Inez (RLD N, RLD F, RLD A, RLD M Finnlidens Ice Inez)
Engelsk springer spaniel, född 2015

Mer om Inez

Inez är min spaniel nummer 3. Hon är instruktörshund och arbetar på samtliga av mina kurser. Hon är busig, studsig och lycklig hund som försöker göra allt rätt men det blir inte riktigt alltid som man tänkt sig. Hon älskar att träna och visa upp sig och får ofta både elever och tävlingspublik att skratta på grund av sin charm.
Hon är den absolut sista springern i Sverige som tog Mästartiteln i Rallylydnad den titeln finns inte längre att få för renrasiga hundar! Hon är så länge inte Rallylydnads-champion men det kommer.
Viltspår: Godkänt anlagsprov

Juni

Juni (RLD N, RLD F, RLD A, Ziridas Joyfull Juni Av Jorm)
Engelsk springer spaniel, född 2019

Mer om Juni

Juni är min egen uppfödning generation fyra . Hon är instruktörshund och arbetar på de flesta av mina kurser.

Hon är ganska sprallig och full av energi som jag riktar in i arbetet, detta gör att hon är en jäkel på att just arbeta och hon är en fröjd att träna med. Hon älskar att visa upp sig på kurserna och är en mycket trevlig och rolig instruktörshund!

Juni har gjort anlagsprov med godkänt resultat i viltspår. Hon har startat i rallylydnad och har på ynka 6 veckor gått från sin första start i nybörjarklass till Mästarklass med väldigt höga poäng och många pallplatser. Vi har höga ambitioner och mål för denna pärla både inom lydnaden och rallyn. hon håller också på att utbildas inom Avancerat Specialsök med inriktning läcksök och drogsök.
Viltspår: Godkänt anlagsprov

Maja

 

 

 

 

 

 

 

Maja (Sieger’s Starstrucked)
Engelsk springer spaniel, född 2022

Mer om Maja

Maja är min spaniel nummer 5. Hon är instruktörshund och arbetar på samtliga av mina kurser. Hon är lyhörd och oerhört rolig att jobba med. Hon älskar att träna och är helt betagen av valpkullarna vi har nu, Valpar är så söta….
Hon är i skrivande stund bara 4,5 månader gammal så därför har hennes tävlingskarriär inte börjat ännu.