Mina Hundar

För närvarande har jag fyra tikar hemma – Ziri, Alva (mor och dotter), Inez och Sina som jag ställer ut, tränar och tävlar med.
Alla mina hundar arbetar som instruktörshundar på mina kurser.

Ziri

Ziri (RLD N, RLD F, RLD A, RLD M, SE RALLYCH, Klovstamons Ziri af Jöjebo)
Min stamtik i Ziridas kennel
Engelsk springer spaniel, född 2008

Mer om Ziri

Ziri är min högra hand då jag håller mina kurser och vi är som ler och långhalm och hon vet exakt vad jag tänker och hur hon ska visa för att alla ska förstå övningen på bästa sätt. Hon är den absolut klokaste hunden jag någonsin mött.

Hon är den första springern i Sverige som tog Mästartiteln i rallylydnad vilket hon gjorde på 12 raka starter! Hon är även den första springern som tog Rallylydnads-championatet, som instiftades 2017 och bland de absolut första i Sverige av alla raser.

Alva

Alva (C.I.E, SE U(U) CH, DK CH(U), RLD N, RLD F, RLD A, RLD M, SE RALLYCH Ziridas Amazing Alva Av Jack)
Engelsk springer spaniel, född 2011

Mer om Alva

Alva är min spaniel nummer 2. Hon är instruktörshund och arbetar på samtliga av mina kurser. Hon är ofantligt snäll och hittar i princip aldrig på bus eller är störande hon kan det mesta inom det mesta och älskar att träna och visa upp sig.

Hon är den andra springern i Sverige som tog Mästartiteln i Rallylydnad! Hon är även den andra springern som tog Rallylydnadschampionatet, som instiftades 2017 och bland de första i Sverige av alla raser.

Inez

Inez (RLD N, RLD F, RLD A, RLD M Finnlidens Ice Inez)
Engelsk springer spaniel, född 2015

Mer om Inez

Inez är min spaniel nummer 3. Hon är instruktörshund och arbetar på samtliga av mina kurser. Hon är busig, studsig och lycklig hund som försöker göra allt rätt men det blir inte riktigt alltid som man tänkt sig. Hon älskar att träna och visa upp sig och får ofta både elever och tävlingspublik att skratta på grund av sin charm.
Hon är den absolut sista springern i Sverige som tog Mästartiteln i Rallylydnad den titeln finns inte längre att få för renrasiga hundar! Hon är så länge inte Rallylydnads-champion men det kommer.

Stina

Stina (SE U(U) CH Klovstamons My Number One)
Engelsk springer spaniel, född 2017

Mer om Stina

Stina är min spaniel nummer 4. Hon är instruktörshund och arbetar på en hel del av mina kurser.

Hon är ganska busig men en väldigt läraktig hund som försöker göra rätt. Hon älskar att springa och jaga dom andra i min lilla familj, för sprall i benen de har hon!

Stina har ännu inte startat i rallylydnad men jag har höga ambitioner och mål för denna lilla pärla. Hon har däremot ställts ut med väldigt goda resultat.